Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στο Πυρί Θήβας – Επίσημο Δελτίο Αστυνομίας

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε οικισμό της περιοχής των Θηβών Βοιωτίας, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν συνολικά (2) άτομα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (28-11-2023) το πρωί, σε οικισμό της περιοχής των Θηβών Βοιωτίας.

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, των Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διμοιριών Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Βοιωτίας και Εύβοιας, καθώς και αστυνομικούς σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας. .

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (48) άτομα, προσήχθησαν (7) άτομα και συνελήφθησαν (2) άτομα για εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση και παράβαση του Κ.Ο.Κ. αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο συλληφθείς με την εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση, από το Μονομελές Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης (7) ετών, είχε διαπράξει ληστεία, μαζί με έναν ακόμα συνεργό του, το Φεβρουάριο του 2016 στην Αλίαρτο Βοιωτίας, σε βάρος ηλικιωμένης, επιτυγχάνοντας να εισέλθουν στην οικία της, προσποιούμενοι τους υπάλληλους της ΔΕΗ.

Από το Τμήμα Ασφαλείας και το Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, σχηματίσθηκαν αντίστοιχα σχετικές ποινικές δικογραφίες σε βάρος των συλληφθέντων, ενώ ο συλληφθείς με την Απόφαση, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών, όπου διατάχθηκε η φυλάκιση του σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.

Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content