Στερεά Ελλάδα: Σύλληψη 13 ατόμων για ρευματοκλοπές

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε (5) οικισμούς της ευρύτερης περιοχής των Λοκρών Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν συνολικά (13) άτομα, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος 


Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (28-11-2023) το πρωί, σε πέντε οικισμούς της ευρύτερης περιοχής των Λοκρών Φθιώτιδας.

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία είχε ως στόχο, ειδικότερα την καταπολέμηση των ρευματοκλοπών,  συμμετείχαν αστυνομικοί από την Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και την Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (52) άτομα, ενώ συνελήφθησαν συνολικά δεκατρία άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από παρακείμενες κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ.

Τις ανωτέρω ρευματοκλοπές διαπίστωσε αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Αταλάντης, το οποίο προέβη στην αποσύνδεση της παράνομης ηλεκτροδότησης.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος του σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν αρμοδίως. 

Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content