Στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε κρίσιμη κατάσταση

Η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου παρουσιαστή επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, καθώς επιδεινώθηκε σημαντικά η κατάσταση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο «Υγεία», καθώς ένιωσε έντονη δύσπνοια, ενώ μετά από σειρά εξετάσεων, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μεταφέρθηκε στην εντατική, σε πρώτη φάση για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε και πλέον η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη και ο ίδιος παραμένει διασωληνωμένος.

Ο γνωστός παρουσιαστής όλη την εβδομάδα απουσίαζε από το πόστο του στο πάνελ του «Super Κατερίνα» με αποτέλεσμα πολλοί να ανησυχήσουν και να αναρωτηθούν τι συμβαίνει με την υγεία του, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει απλά πως είναι λίγο αδιάθετος και πως όλα όμως είναι καλά, χωρίς να προχωρά σε παραπάνω λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει με τον συνεργάτη της.

Πλέον όμως τόσο η Κατερίνα Καινούργιου, όσο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και παρουσιαστές όλων των καναλιών, μιλούν ανοιχτά για την κρισιμότητα της κατάστασης στέλνοντας την αγάπη τους και τις ευχές τους στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content