ΣΟΚ στη Χαλκίδα: Πέθανε ο Στέλιος Γουναρόπουλος

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον ξαφνικό χαμό του γνωστού Ζαχαροπλάστη και επιχειρηματία Στέλιου Γουναρόπουλου που άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα (24-6-2023) από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 53 ετών.
Ο Στέλιος Γουναρόπουλος, ακούραστος εργάτης των επιχειρήσεων του (ζαχαροπλατεία –Κέτεριγκ) το απόγευμα του Σαββάτου 24 Ιουνίου βρισκόταν στο κτήμα Σίδερη στο Μύτικα όπου προετοίμαζε προσωπικά με τους συνεργάτες του το κέτερινγκ μιας εκδήλωσης.
Χωρίς τίποτα να προϊδεάζει αυτό που θα γινόταν ένοιωσε έντονη δυσφορία και κάθισε σε μια καρέκλα.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Ο Στέλιος Γουναρόπουλος ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας από τους πιο επιτυχημένουs στο χώρο των ζαχαροπλαστείων και των διοργανώσεων εκδηλώσεων.
Ξεκίνησε με το πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο της Λιανής Άμμου όπου η ποιότητα των γλυκών του τον έκαναν σύντομα γνωστό σε όλη την Εύβοια..
Επεκτάθηκε με άλλα τρία ακόμα καταστήματα στον Καράμπαμπα, στηn Αγγελή Γοβιού (κάτω από το ξενοδοχείο Παλίρροια) και στο πρώην εργοστάσιο ΔΑΡΙΓΚ (εργαστήριο παραγωγής)
Ήταν παράλληλα από τους καλύτερους επιχειρηματίες Κέτεριγκ ενώ η διαρκής ανάγκη του να εξελίσσεται τον έβαλε και στο χώρο της ψυχαγωγίας όπου ετοίμαζε για φέτος το καλοκαίρι ένα μεγάλο τόλμημα στις Αλυκές Δροσιάς αγοράζοντας και ανακαινίζοντας το πρώην Μαντείο.

eviathema

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content