Ψήφισμα  Συμπαράστασης στο Σύλλογο Εργαζομένων του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς σε συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα να συνυπογράψει το ψήφισμα διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εργαζομένων του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. και των εργαζόμενων της Δομής Ψυχικής Υγείας Λιβαδειάς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φορέας και την βελτίωση  των  παρεχόμενων υπηρεσιών του, ζητώντας:

1. Να συμπεριληφθεί το Ε.ΚΕ.ΨΥ.Ε στον άµεσο προγραµµατισμό προσλήψεων µε έγκριση των 41 θέσεων για προσλήψεις µόνιµου προσωπικού µέσω Α.Σ.Ε.Π. 4 στο ΕΚΕΨΥΕ, που είχαν ήδη εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση της Ν.Δ.
  2. Να ενταχθεί το Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. στη νοµοθεσία για το επικουρικό προσωπικό, όπως ισχύει για τους άλλους φορείς παροχής Δηµόσιων Υπηρεσιών Υγείας (π.χ Νοσοκοµεία και ΚΨΥ Νοσοκοµείων).
  3. Να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε., ώστε να ενσωµατωθεί n καταβολή του επιδόµατος ανθυγιεινής εργασίας και οι αναγγελθείσες αυξήσεις σε μισθούς.
  4. Να επανεξεταστεί η χορήγηση του ανθυγιεινού επιδόµατος για οµάδες εργαζομένων του Φορέα που δεν εντάχθηκαν, ενώ βάσει αντικειµένου εργασίας το δικαιούνται (27 άτοµα που εργάζονται µε ασθενείς, και ιδίως προσωπικό των Οικοτροφείων).
  5. Ολοκλήρωση της τροποποίησης του Οργανισμού του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. που βρίσκεται σε εκκρεµότητα.

Για       το       Δ.Σ.

Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ