Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού ο Λάμπρος Ρόδης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, η 1η ειδική συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ορχομενού κατά την οποία οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν για το προεδρείο του Σώματος καθώς και για την Δημοτική Επιτροπή.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του προέδρου διεξήχθη δι ανατάσεως της χειρός ενώ για την δημοτική επιτροπή με μυστική ψηφοφορία.

  • Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχτηκε ο Λάμπρος Ρόδης, αντιπρόεδρος ο Νώντας Τσιγαρίδας και γραμματέας η Μαρία Ξηρογιάννη.

Για την Δημοτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Γιάννης Ζυγογιάννης και Κώστας Τσεκούρας με αναπληρωματικούς του Δημήτρη Κόκκινο και Μάκη Μονοχάρη ενώ από την πλευρά της μειοψηφίας η πρώην δήμαρχος Βούλα Καράλη και ο Γρηγόρης Γαλάνης  με  αναπληρωματικούς τους Ελένη Αρβανιτάκου και Κώστα Πανταζάκο.

Ο δήμαρχος Ορχομενού Γιώργος Τζαβάρας αναμένεται με σχετική απόφασή του, να ορίσει τους Αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους καθώς και τους ειδικούς συμβούλους που θα αποτελέσουν την ομάδα διοίκησης του δήμου.

asopichos

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content