Αποκατάσταση κυκλοφορίας από την πυρκαγιά που ξέσπασε στη Ριτσώνα…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ.Ο. Βαθέως – Ριτσώνας, από τη Διασταύρωση Βαθέως μέχρι τη θέση «Χάνι Ριτσώνας», διεξάγεται κανονικά.  

Το απόγευμα, νωρίς, αναστάτωση στην Εύβοια, όταν ένα εργοστάσιο κοντά στον δρόμο προς Ριτσώνα από την έξοδο Βαθύ τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η φωτιά προήλθε από μια πτέρυγα του εργοστασίου, η οποία καταστράφηκε εντελώς.

Εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών, οι φλόγες εξαπλώθηκαν με ανησυχητική ταχύτητα στην γειτονική πτέρυγα. Ολοκληρωμένες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, περιλαμβάνοντας 34 πυροσβέστες και 17 οχήματα, έσπευσαν στο σημείο για να περιορίσουν την εξάπλωση της φωτιάς, καθώς υπήρχε κίνδυνος επέκτασής της σε ολόκληρη τη γύρω περιοχή.

Ευτυχώς, οι εργαζόμενοι του εργοστασίου είχαν αποχωρήσει αρκετές ώρες πριν από την εκδήλωση των πρώτων φλογών, αποτρέποντας έτσι τυχόν ανθρώπινες τραγωδίες.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι λόγω πυρκαγιάς σε εργοστάσιο στην περιοχή της Ριτσώνας Ευβοίας, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επ.Ο. Βαθέως – Ριτσώνας, από τη Διασταύρωση Βαθέως, μέχρι τη θέση «Χάνι Ριτσώνας».

Η κυκλοφορία διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς. 

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content