Ο Γιώργος Αναστασίου συνεχίζει τον αγώνα για τη Θήβα – Ανακοίνωση υποψηφιότητας του ως δήμαρχος Θήβας

Ο Γιώργος Αναστασίου συνεχίζει τον αγώνα για τον Δήμο της Θήβας – Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Σήμερα 30 Ιουνίου ο δήμαρχος Θήβας κ. Αναστασίου ανακοίνωσε πριν λίγο την εκ νεου κάθοδό του ως επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Καλή επιτυχία

Δείτε την ανακοίνωση

Συνδημότισσες και συνδημότες
Φίλες και φίλοι,
Φτάνοντας στο τέλος μίας δύσκολης αλλά δημιουργικής και γεμάτης εμπειρίες αυτοδιοικητικής περιόδου, θα ήθελα να σας ανακοινώσω με σεβασμό, με αίσθημα ευθύνης αλλά και με συγκίνηση, την εκ νέου κάθοδό μου ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, για την εκ νέου διεκδίκηση του ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ. Ενός Δήμου με σπουδαίο παρελθόν που του αξίζει ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.
Σας προσκαλώ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ να υπερβούμε αγκυλώσεις του παρελθόντος, να διανθίσουμε την καθημερινότητά μας με εμπνευσμένα έργα και να δημιουργήσουμε αληθινές σχέσεις ΖΩΗΣ.
Τα λάθη μου και, η δικαιολογημένη πολλές φορές κριτική που δέχτηκα εγώ και οι συνεργάτες μου, παρόλες τις δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και χωρίς φυσικά να αναζητώ άλλοθι, να είστε σίγουροι πως αποτελούν για μένα πηγή μάθησης, αυτοκριτικής αλλά και κίνητρο δημιουργίας για το κοινό μας μέλλον.
Η νέα αυτοδιοικητική περίοδος θα είναι καθοριστική για το μέλλον του τόπου μας. Τα έργα που έγιναν, τα έργα που ήδη υλοποιούνται, αλλά το κυριότερο και σπουδαιότερο, οι μελέτες και τα έργα που ωριμάζουν και που σας διαβεβαιώνω ότι θα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ, θα είναι σταθμός για την πορεία του Δήμου και των Δημοτών.
Τα έργα υποδομής για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, και ειδικά των νέων ανθρώπων, αποτελούν για μένα απόλυτη προτεραιότητα.
Η δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου νεότητας με χώρους τέχνης, δημιουργικής απασχόλησης, μελέτης και ανταλλαγής ιδεών είναι τον ΔΗΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ένα όνειρο ζωής.
Γιατί η απλή αλλά σημαντική καθημερινότητα είναι αυτή που χτίζει τις ανθρώπινες σχέσεις, τις σχέσεις φιλίας, έρωτα, αλληλεγγύης και αλληλοκατανόησης.Που διαμορφώνει χαρακτήρες και ένα νέο πολιτισμό αυτόφωτο που λάμπει από το δικό του φως. Το φως αυτό θα είναι ο οδηγός της νέας μας δημιουργικής πορείας.
Σας καλώ όλες και όλους, όλες δυνάμεις που μοιράζονται το κοινό μας όραμα, να συμμετάσχετε ενεργά και να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο νίκης του «ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Είμαι εδώ ως εγγυητής της ενότητας, είμαι εδώ για ένα υγιές , διάφανο και όμορφο μέλλον.
Είμαι εδώ για να ηγηθώ του ΕΜΕΙΣ!!!!!


Με σεβασμό και εκτίμηση
Γιώργος Δ. Αναστασίου

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content