Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς “ΠΛΕΙΑΔΕΣ”

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς “ΠΛΕΙΑΔΕΣ” που προέκυψε από τις εκλογές που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα 25  Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού της και καθόρισε τις αρμοδιότητες των μελών του ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ιωάννα Παναγιωτίδη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντωνία Μπάρτζου
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ελένη Γερασίμου
ΤΑΜΙΑΣ: Μαρία Καραμανλή
ΕΦΟΡΟΣ: Μαρία Λάμπρου 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Μαρία Κουτρομάνου, Παναγιώτα Παναγή , Σπυριδούλα Στάμου 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ: Ελένη Πολατσίδη


ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ: Ιωάννα Παναγιωτίδη


«Ευχαριστώ όλα τα μέλη μας, που με την ψήφο τους μας τίμησαν, μας εμπιστεύτηκαν και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, απευθύνω στα νέα εγγεγραμμένα μέλη, που μεγάλωσαν τον Σύλλογό μας. Ε 

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του συλλόγου για την στήριξη  και την συνεργασία  τους, που οδήγησαν σε εξαιρετικές εκδηλώσεις και δράσεις , σε παραγωγικές συνεργασίες  με άλλους φορείς πολιτισμού της περιοχής μας και τέλος στην προβολή της πόλης μας, συμμετέχοντας σε προσκλήσεις  ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η μουσική και τα τραγούδια μας είναι κομμάτι της ζωής των Πλειάδων, ενυπάρχει στην καθημερινότητα μας και μας πυροδοτεί για νέους υψηλούς στόχους .

Προσωπικά αλλά και όλη η πολυμελής μουσική οικογένεια μας,  ευχαριστούμε θερμά με μια μεγάλη αγκαλιά όλους τους φίλους που μας στηρίζουν και μας επιβραβεύουν σε κάθε εμφάνιση μας.

Εύχομαι καλή δύναμη και πάνω απ’ όλα  πίστη και αγάπη στην συλλογική και εθελοντική προσέγγιση του έργου μας έτσι ώστε να συνεχίσει ο σύλλογος Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» την επιτυχημένη πορεία του».

Ιωάννα Παναγιωτίδη

Πρόεδρος & Χοράρχης Γυναίκειας χορωδίας Λιβαδειάς «Πλειάδες»

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content