Μεγάλη Συγκέντρωση στο Σχηματάρι για την Ανακοίνωση Ψηφοδελτίου του Βασίλη Περγάλια

Στην καρδιά του Σχηματαρίου, μια ατμόσφαιρα γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα επικράτησε απόψε, καθώς ο συνδυασμός «Εμείς η Κοινωνία» παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Περγάλια. Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου, καθιστώντας σαφές ότι το ενδιαφέρον για τον ερχόμενο εκλογικό αγώνα είναι υψηλό.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, η υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος Λουκία Θεοδώρου, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Βουγέσης, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Γωγώ Καμπιώτου κ.α.. Η παρουσία τους υπογράμμισε την πολιτική βαρύτητα και τη στήριξη που απολαμβάνει ο Βασίλης Περγάλιας.

Η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου ήταν στραμμένη προς την κοινωνική αλληλεγγύη και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ έθεσε ως κεντρικούς στόχους την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους. Με ένα πλήρες ψηφοδέλτιο που αποτελείται από ανθρώπους του μόχθου από όλες τις κοινωνικές ομάδες, ο Βασίλης Περγάλιας θέλει να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει από το 2015.

Με την εκδήλωση αυτή, ξεκινά επίσημα η εκλογική πορεία του συνδυασμού, καθιστώντας τον ερχόμενο εκλογικό αγώνα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Πάντως σήμερα το Σχηματάρι, ψήφισε Περγάλια αναμφισβήτητα!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content