Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές ανάδειξης ΔΣ του Ερμή Σχηματαρίου (φώτο)

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές ανάδειξης του νέου ΔΣ του συλλόγου, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Σχηματαρίου.

Φίλοι και μέλη του συλλόγου μας, συμμετείχαν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, δείχνοντας την αγάπη τους προς τον Ερμή μας, καθώς και την στήριξή τους προς το πρόσωπό μας. Η πληθωρική σας παρουσία φανερώνει πως οι προσπάθειες που γίνονται στον Ερμή Σχηματαρίου αγκαλιάζονται ολοένα και περισσότερο από τους δημότες του τόπου μας. Η προσέλευση όλων, μας γεμίζει ευθύνη αλλά και χαρά για όσα έχουμε βάλει στόχο να καταφέρουμε στο εγγύς μέλλον. Να θυμάστε πως ένα όνειρο που ονειρευόμαστε μόνοι μας είναι απλά ένα όνειρο. Όταν, όμως, το ονειρευόμαστε μαζί με άλλους, είναι πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον καθένα ξεχωριστά για την συμμετοχή του και υποσχόμαστε πως η εμπιστοσύνη σας στην οικογένεια του Ερμή. μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και γεμάτους όρεξη δουλεύοντας για την εξέλιξη και κάνοντας περήφανους όλους τους φιλάθλους μας. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγκαλιάζουν τον αθλητισμό, άλλο τόσο θα παλεύουμε πλάι στις αξίες αυτού.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί τον νεοσύστατο ΔΣ της ομάδας μας. Η δύναμη και τα όνειρα του Ερμή είστε όλοι εσείς!

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content