Μαγεία και Γέλιο στη Θήβα: Η Ανεπανάληπτη Παράσταση της Ένωσης Μικρασιατών – Βίντεο-φώτο

Το βράδυ της Κυριακής 17/9 ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για τη Θήβα, καθώς η Ένωση Μικρασιατών με πρόεδρο τον αξιέπαινο Αποστόλη Δαγδελένη, παρουσίασε ένα εξαιρετικό θεατρικό έργο, το “Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων“. Αυτό το υπέροχο θεατρικό, ανεβασμένο από τα ταλαντούχα παιδιά της θεατρικής ομάδας της Ένωσης, μας προσέφερε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη γέλιο και χαρά.

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και μας χάρισαν μια μοναδική εμπειρία πάνω στη σκηνή. Η παράστασή τους διήρκησε μιάμιση ώρα, και κατάφεραν να μας κρατήσουν σε αγωνία και να μας κερδίσουν με τον χαρακτήρα και την ενέργειά τους. Ήταν μια βραδιά που αφήσαμε πίσω μας τις καθημερινές μας ανησυχίες και αφεθήκαμε στη μαγεία του θεάτρου.

https://youtu.be/zdfCBJUMXU4
https://e-sterea.gr/apostolis-dagdelenis-sti-zoi-kaloumaste-na-apantisoume-se-prokliseis-kai-dilimmata/

 

Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τη θεατρική ερασιτεχνική δημιουργία στην πόλη μας, καθώς αυτή η τέχνη μας προσφέρει στιγμές απόδρασης και ψυχαγωγίας. Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράσουν το ταλέντο και την καλλιτεχνική τους προσέγγιση. Αυτή η βραδιά αποτέλεσε επίσης μια ευκαιρία να στηρίξουμε τους συμπατριώτες μας που βρίσκονται στα χωριά της Καρδίτσας, δείχνοντας την αλληλεγγύη και την αγάπη μας προς αυτούς.

Συνοψίζοντας, το θεατρικό “Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων” ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που μας ενέπνευσε και μας ενώνει ως κοινότητα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την υπέροχη παράσταση και αναμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες θεατρικές παραγωγές της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας.

Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στην Ένωση Μικρασιατών Θήβας, στον πρόεδρο Απόστολο Δαγδελένη, και φυσικά σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ευχαριστούμε που μας χαρίζεται ξεχωριστές στιγμές. Περιμένουμε και άλλα “θαύματα” από αυτή την μοναδική ομάδα

https://e-sterea.gr/i-enosi-mikrasiaton-thivas-kai-o-apostolis-dagdelenis-brosta-se-kathe-megali-ekdilosi-aek-kai-thiva/
https://e-sterea.gr/apostolis-dagdelenis-sti-zoi-kaloumaste-na-apantisoume-se-prokliseis-kai-dilimmata/
Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content