Λιβαδειά: Συμμετοχή Frontsh1p στη Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Εβδομάδας στην Πολωνία

Συμμετοχή του προγράμματος Frontsh1p στη Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Εβδομάδας στην Πολωνία

Ο Δήμος Λεβαδέων, ως εταίρος στο πρόγραμμα Frontsh1p, ανακοινώνει ότι η ομάδα του προγράμματος συμμετείχε στις 26 Οκτωβρίου 2023 στην διεθνή έκθεση Κυκλικής Εβδομάδας «Circular Week» που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία κατά το χρονικό διάστημα 23 – 29 Οκτωβρίου 2023, όπου είχαμε την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και παρουσίασης σημαντικών έργων στους τομείς της κυκλικής οικονομίας, της βιώσιμης παραγωγής και της κατανάλωσης. 

Το Frontsh1p ένωσε τις δυνάμεις του με άλλα αδελφά έργα, όπως τα Agro2Circular, CIRCULARFOAM και @EcoeFISHent, για να αναδείξει αποτελεσματικές στρατηγικές και ιδέες για τη δημιουργία ανθεκτικών περιφερειακών κυκλικών συμπλεγμάτων και την ανάπτυξη Σχεδίων Δράσης Κυκλικής Οικονομίας. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους εκπροσώπους του προγράμματος που συμμετείχαν στη συνάντηση, οι οποίοι εκπροσώπησαν με εξαιρετικό τρόπο το πρόγραμμα μας στο διεθνές αυτό forum.

Υπογράμμισε δε ότι αισθάνεται ιδιαιτέρως ικανοποιημένος που η προσπάθεια που καταβλήθηκε για να ενταχθεί ο Δήμος Λεβαδέων σε ένα τόσο μεγάλο πρόγραμμα αποφέρει τους πρώτους καρπούς τόσο για την απόκτηση της αναγκαίας τεχνογνωσίας  ανάπτυξης μοντέλων ορθής διαχείρισης των αποβλήτων διαμέσου της επαναχρησιμοποίησής τους προς όφελος του περιβάλλοντος, της οικονομίας και της κοινωνίας, όσο και για την εξωστρέφεια του Δήμου μας.

Το βίντεο της Συνάντησης Κυκλικής Εβδομάδας 2023 είναι πλέον διαθέσιμο στο σύνδεσμο CIRCULAR WEEK 2023 LOOP CLUSTER MEETING – YouTube.

#CircularEconomy #Sustainability

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content