Λαμία: Άρπαξαν τραπεζική κάρτα μέσα από αυτοκίνητο κι άρχισαν τις συναλλαγές

Ανήλικοί οι δράστες, το θύμα αναζητά το τσαντάκι του…

Μια απροσεξία, στοίχισε σε Λαμιώτη που έπεσε θύμα κλοπής από ανήλικούς Ρομά το απόγευμα της Τρίτης (10/10/23), στην περιοχή της πλατείας Παγκρατίου.

Ξεφορτώνοντας πράγματα από το αυτοκίνητό του, στην προσπάθειά του να το κλειδώσει απομακρυσμένα, το άφησε ανοιχτό με αποτέλεσμα μετά από μια-δυο ώρες να συνειδητοποιήσει ότι γινόντουσαν αγορές με την τραπεζική του κάρτα!

Η κάρτα, μαζί με δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα και άλλα δημόσια και προσωπικά έγγραφα, βρισκόντουσαν μέσα σε τσαντάκι που έκλεψαν οι ανήλικοι από το αυτοκίνητο.

Εντοπίζοντας άμεσα τα σημεία συναλλαγών, με τη βοήθεια των επαγγελματιών είδε στις κάμερες ασφαλείας τέσσερα ανήλικα άτομα που έκαναν τις αγορές δίνοντας τη δική του τραπεζική κάρτα! Στο ποσό των 100 ευρώ η κάρτα βέβαια είχε κλειδώσει και περαιτέρω χρειαζόταν pin, ωστόσο η ζημιά για κείνον είναι περισσότερο οι απώλειες των εγγράφων.

Ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, όμως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το τσαντάκι με τα δημόσια και τα άλλα έγγραφα που περιείχε ώστε να γλυτώσει πολυήμερη ταλαιπωρία για την έκδοση καινούριων.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content