Κοσμοσυρροή στο 7o Maskarun Ορχομενού. Που αλλού…στον Ορχομενό

Το 7ο MaskaRun έγραψε την δική του ξεχωριστή ιστορία! Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας, Ολυμπιονίκες, Σαμουράι, ξεχωριστές προσωπικότητες για την ένταξη στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα BE ACTIVE, χαμόγελα, χρώμα και ευχαριστημένους συμμετέχοντες “ξεχείλισαν” την Κεντρική Πλατεία του Ορχομενού δίνοντας ζωντάνια στην πόλη. 

Το MaskaRun έχει φανατικούς φίλους αλλά και όσοι για πρώτη φορά συμμετάσχουν και γνωρίζουν την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση γίνονται πιστοί υποστηρικτές που έρχονται και ξανάρχονται!

 Μετά τον τερματισμό δεν ήθελε κανείς να φύγει! Όλοι μια παρέα, έστησαν χορό όπου Ιάπωνες Σαμουράι, Ορχομένιοι και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας χόρευαν σε καρναβαλικούς και παραδοσιακούς χορούς.

Τα χαμόγελα και τα μπράβο περίσσευαν σε κάθε παρέα, στα “πηγαδάκια” και στους θαμώνες των καταστημάτων που τα κατέκλυσαν εκατοντάδες επισκέπτες.

Με την εκκίνηση του 7ου MaskaRun, ένα πολύχρωμα ποτάμι ξεχύθηκε στους δρόμους του Ορχομενού δίνοντας μια διαφορετική νότα σπάζοντας την καθημερινότητα.

Την εκκίνηση έδωσε η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη ενώ παρόντες τίμησαν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες Βούλα Ζυγούρη και Μαρία-Λουίζα Βρυώνη που είναι και πρεσβευτές του προγράμματος BE ACTIVE, o Ιάπωνας καθηγητής ΦΑ και αρχιπροπονητής του ΚΕΝΤΟ, της Ιαπωνικής ξιφασκίας Ρίο Αράι, η αρχισυντάκτης της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Βίκυ Σπύρου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας Μάκης Κολέθρας,  συγγραφέας Δημήτρης Τζουβάλης και η διευθύντρια του Μουσείου Αλλοτροπία και συγγραφέας Δήμητρα Παρασχαράκη.

ΔΕΙΤΕ τι έγραψαν οι Ολυμπιονίκες 

Το MaskaRun Ορχομενού αυτή η ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού, της συμμετοχής από φίλους του MaskaRun που το στηρίζουν με την εθελοντική τους προσφορά σε κάθε πτυχή, της διαφορετικής και αυθόρμητης προσέγγισης στη συμμετοχή, στο κέφι και στη διάθεση γιατί αυτό είναι το MaskaRun.

Οι στόχοι χωρίς νικητές και ηττημένους, με μόνη προϋπόθεση το χαμόγελο, στην μεγάλη και χαρούμενη αγκαλιά που χωράει μικρούς,  μεγάλους, τετράποδους και άλλους φίλους χρόνο με το χρόνο επιτυγχάνονται.

Η τόνωση της τοπικής κοινωνίας, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις, η εξωστρέφεια, ο εθελοντισμός, η προβολή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων και μέσω όλων αυτών η προβολή του τόπου μας είναι οι στόχοι που έχει το MaskaRun.

Διοργανωτές του 7ου MaskaRun ήταν ο Δήμος Ορχομενού και η ιστοσελίδα asopichos.gr.

Διαβάστε, Tι είναι το MaskaRun

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο των προηγούμενων διοργανώσεων (αρχείο-έτος)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2023

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

Το βίντεο-σποτ

Περισσότερα   MaskaRun.gr    fb    YouTube   #MaskaRun

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content