Συγχαρητήρια στη Λουκία Θεοδώρου για τη θέση του Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Μια διακεκριμένη νομικό από τη Θήβα, πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλο και υποψήφια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2019, την κ. Λουκία Θεοδώρου, επέλεξε, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο Φάνης Σπανός να προτείνει για τη θέση της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την πρώτη, την ειδική συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου κατά την οποία θα εκλεγούν τα μέλη του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής.

Ο Φάνης Σπανός αφού παρουσίασε, μετά την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων, «το νέο διοικητικό σχήμα για το πρώτο μισό της θητείας» έχοντας ως βασικές αρχές «σκληρή δουλειά, δημοκρατική αντίληψη, συνεργατικότητα, σεμνότητα και εντιμότητα», τώρα καλείται να επιλέξει το πρόσωπο με τα ιδιαίτερα προσόντα και ικανότητες που θα προεδρεύει του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Για την απαιτητική αυτή θέση, ο Φάνης Σπανός και η παράταξή του, «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας», θα προτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, την κ. Λουκία Θεοδώρου, Δικηγόρο Παρ΄Αρείω Πάγω που ζει και εργάζεται στη Θήβα και εκλέχθηκε τον Οκτώβριο πρώτη φορά Περιφερειακή Σύμβουλος.

Μια δυναμική προσωπικότητα με πλούσια εμπειρία στον πολιτικό και αυτοδιοικητικό στίβο, τόσο ως πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος Βοιωτίας, όσο και ως υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2019. Η Λουκία Θεοδώρου είναι μητέρα μιας ενήλικης κόρης και σύζυγος του Μηχανικού Παναγιώτη Μαγουλά.

Αξίζει να σημειώσουμε τέλος ότι Θηβαίος ήταν και ο πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Σπύρος Νικολάου.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content