21η ΜΑΪΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Η ανακοίνωση ημερομηνίας εκλογών -επιτέλους, καιρός ήταν να την μάθουμε- μας βρίσκει σε περιοδεία στη Λιβαδειά. Διότι για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.
Την 21η Μάϊου δίνουμε ψήφο ζωής, ψήφο αλλαγής.
Ψήφο που θα επαναφέρει την εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στην Πολιτεία. Που θα βάλει ένα τέλος στην απόγνωση. Πρωτοπόροι σε αυτή τη μάχη, ας είναι οι νέες και οι νέοι που έχουν πρωτοστατήσει στους αγώνες.
Αυτή τη φορά η κοινωνία θα ψηφίσει για τη ζωή της κι όχι την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που νοιάστηκε μόνο για την καλοπέρασή της. Όχι μια κυβέρνηση που κυνηγά ανήμπορους δανειολήπτες ενώ το κόμμα της χρωστά 390 εκατ ευρώ. Ήρθε η ώρα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη να θερίσει αυτό που έσπειρε: πόνο και απαξίωση.
Η χώρα χρειάζεται έναν πρωθυπουργό που νοιάζεται για την κοινωνία και όχι για τους εκλεκτούς της φίλους και συγγενείς.
Που μπορεί να ασκεί σοβαρή διεθνή πολιτική. Που μπορεί να επιβάλει τον σεβασμό. Κι αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει αποδείξει περίτρανα ότι κάνει.
Εμείς, σαν έτοιμοι από καιρό, συνεχίζουμε δυναμικά την προεκλογική μας εκστρατεία για πολιτική αλλαγή. Για να υπάρξει αναγέννηση πολιτική, δημοκρατική, θεσμική και κοινωνική αλλαγή στη χώρα μας. Τίποτα λιγότερο δεν αξίζει για την Ελλάδα. Πάμε δυνατά! Με πείσμα και ορμή, με νου και γνώση.
«Λίγες εβδομάδες υπομονή και έρχεται η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος»





