Γιώργος Γελέκας: Δυναμική προσωπικότητα με πολυσήμαντη πορεία – Επιμένει στην Καρδιά της Στερεάς

Γεννημένος το 1979 στη Θήβα, ο Γιώργος Γελέκας είναι μια δυναμική προσωπικότητα με πολυσήμαντη πορεία και αφοσίωση στην κοινωνία του. Με καταγωγή από τη Μικρά Ασία , μεγάλωσε στον Προσφυγικό Συνοικισμό της Θήβας, ενισχύοντας τη σχέση του με την τοπική κοινότητα από μικρή ηλικία.

Ο Γιώργος είναι επαγγελματίας στρατιωτικός, υπηρετώντας στην Πολεμική Αεροπορία από το 1998 με ειδικότητα στον Οικονομικό-Ταμιακό τομέα. Η πολύχρονη εμπειρία του στον τομέα αυτόν του έχει δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξει δεξιότητες στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης.

Στον πολιτικό χώρο, ο Γιώργος εξελίσσεται στη θέση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας της Θήβας από το 2019 μέχρι σήμερα. Η θέση σε αυτήν την κοινότητα του έχει δώσει την εμπειρία που απαιτείται για να  συμβάλει στην ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής κοινότητας.

Επιπλέον, ο Γιώργος έχει αφοσιωθεί στην εκπαίδευση και την προσωπική του ανάπτυξη, φοιτώντας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με σπουδές στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και συγκεκριμένα στον Ελληνικό Πολιτισμό. Έχει επίσης συμμετάσχει σε πιστοποιημένα σεμινάρια του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, αποκτώντας γνώσεις στη διαχείριση έργων και την κατάρτιση επιχειρησιακών σχεδίων.

Πέραν της πολιτικής και της επαγγελματικής του δραστηριότητας, ο Γιώργος είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, έχοντας υπηρετήσει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ως Πρόεδρος του Συλλόγου. Επιπλέον, είναι μουσικός, συμμετέχοντας στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θηβαίων και στην αντίστοιχη Χορωδία .

Ο Γιώργος Γελέκας αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν να φέρουν αλλαγές με καινοτόμες δράσεις, εξωστρέφεια και προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στην ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος. Με την υποστήριξη του Φάνη Σπανού και μιας δυνατής ομάδας, επιδιώκει μια καλύτερη κοινή καθημερινότητα για τη Στερεά Ελλάδα, προσφέροντας μια προοπτική που αξίζει στους κατοίκους της περιοχής και τα παιδιά τους.

Ο Γιώργος Γελέκας αποτελεί έναν πολύτιμο ενεργό πολίτη και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για τη μελλοντική ανάπτυξη και ευημερία της περιοχής του.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr