Γιώργος Αναστασίου: “Από σήμερα, ξεκινά ένας καινούριος όμορφος αγώνας που θα δώσουμε όλοι μαζί”

Συμπολίτες μου, φίλες και φίλοι,

το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών, με το οποίο αναδείξατε τον «Δήμο Πολιτών» νικητή από την πρώτη Κυριακή, όσο κι αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τους στόχους μας, αποκτά μια ξεχωριστή σημασία, καθώς αποτελεί την επισημοποίηση της καθαρής, της ισχυρής εντολής σας προς το πρόσωπό μου και προς τους συνεργάτες μου.

Η τεράστια δύναμη που εμπεριέχει η ψήφος εμπιστοσύνης με την οποία μας τροφοδοτήσατε, ενισχύει περαιτέρω την ειλημμένη απόφασή μου να διεκδικήσω και να πετύχω το βέλτιστο αποτέλεσμα για το Δήμο και τις Κοινότητες της Θήβας.

Μαζί με το μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ στην καθεμία και τον καθένα από σας, θέλω να απευθύνω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς όλες και όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους εθελοντές, που έδωσαν έναν πραγματικά όμορφο και αποτελεσματικό αγώνα για το κοινό καλό.

Επίσης, θα ήθελα να απευθύνω ένα ακόμα κάλεσμα προς τους ανθυποψηφίους μου για συναίνεση, συνεργασία και συμπόρευση, τουλάχιστον απέναντι στα μεγάλα διακυβεύματα του τόπου μας.

Από σήμερα, ξεκινά ένας καινούριος όμορφος αγώνας ευθύνης και αποτελέσματος.

Ένας αγώνας που θα ήθελα να τον δώσουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι θα πράξω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr