ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!! Ρώσοι βρήκαν εργαστήρια για εμπορία οργάνων παιδιών

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!! Ρώσοι βρήκαν εργαστήρια για εμπορία οργάνων παιδιών. Πληροφοριοδότης από τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), αποκάλυψε την ανακάλυψη ουκρανικών ναζιστικών ομάδων που συλλέγουν όργανα παιδιών σε υπόγεια εργαστήρια.

Το 11λεπτο βίντεο του “People’s Voice” είναι τόσο βάναυσο και σκληρό που είναι δύσκολο να το παρακολουθήσει και να το ακούσει κανείς. Οι ουκρανικές θηριωδίες που περιγράφει είναι ακριβώς στα όρια του τι μπορεί να αντέξει ένας φυσιολογικός άνθρωπος – και να εξακολουθεί να πιστεύει στην ανθρωπότητα.

Το βίντεο περιγράφει πώς τα ρωσικά στρατεύματα ανακάλυψαν τεμαχισμένα πτώματα παιδιών ηλικίας από 2 ετών έως 6 και 7 ετών. Σκοτώθηκαν ζωντανά για τα όργανά τους.

Η εμπορία παιδιών για σεξ και συλλογή οργάνων είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στον κόσμο, που σήμερα λέγεται ότι ανέρχεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια. Δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία, και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ που ελέγχουν τα πάντα, φροντίζουν να μη βγαίνουν τέτοια στοιχεία στο φως της δημοσιότητας, καθώς πρόκειται για την πιο σκοτεινή από όλες τις σκοτεινές επιχειρήσεις.

Τόσο η Ευρώπη όσο και η Ουάσιγκτον γνωρίζουν καλά την εμπορία παιδιών και τη συλλογή οργάνων, μια άλλη επιχείρηση δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η υποστήριξη της Ουκρανίας και τα αποκρουστικά ψέματα προς τους λαούς σε όλο τον κόσμο συνεχίζονται.

Στο βίντεο η Vera Vayman αναφέρει: “Αποδείχθηκε ότι σε αυτά τα εργαστήρια, τα όργανα των παιδιών αφαιρούνταν από ειδικούς «γιατρούς» και τοποθετούσαν στα δοχεία για να μεταφερθούν στην Ευρώπη με κωδικό της εξαγωγής των σιτηρών!

pentapostagma

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content