Εύβοια: Εξάρθρωση Εγκληματικής οργάνωσης-είχε κλέψει 9 αυτοκίνητα

Διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη κλοπών οχημάτων σε περιοχές της Εύβοιας

Ταυτοποιήθηκαν -2- άτομα, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης

Εξιχνιάσθηκαν -9- περιπτώσεις κλοπών ΙΧΕ αυτοκινήτων που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Χαλκίδας και του Αλιβερίου Ευβοίας

Έπειτα από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη κλοπών οχημάτων σε περιοχές της Εύβοιας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν -2- μέλη της οργάνωσης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη από τουλάχιστον δυο (2) άτομα με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα από την ενδελεχή έρευνα προέκυψε ότι το διάστημα από 21-07-2022 έως και 29-11-2022, οι ανωτέρω εμπλέκονται σε εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων συγκεκριμένης μάρκας σε διάφορες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων και της ευρύτερης περιοχής του Αλιβερίου Εύβοιας.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί η εμπλοκή των εν λόγω ατόμων και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις, καθώς και η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας συνεργών τους.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr