Ευρωεκλογές 2024: Η Θήβα να μην ξεχάσει ποιοι έκλεισαν το Πρωτοδικείο της

Μπορεί το κλείσιμο του Πρωτοδικείου της Θήβας να μην είναι και τόσο μακρινό γεγονός χρονικά, ωστόσο φαίνεται ότι ο μηχανισμός του κυβερνώντος κόμματος λειτουργεί καλά και συσπειρώνει ακόμα και τα κομματικά στελέχη της Θήβας στο δρόμο προς τις κάλπες των Ευρωεκλογών.

Η Νέα Δημοκρατία υποβάθμισε την πόλη της Θήβας με το κλείσιμο του Πρωτοδικείου, γιατί μη γελιόμαστε ότι το μεταβατικό πρωτοδικείο, είναι πρωτοδικείο που οδεύει προς το κλείσιμο. Η επιτροπή που είχε οριστεί για την επικοινωνία με τη κυβέρνηση και τη διεκδίκηση τη παραμονή του πρωτοδικείου, έχει αποδεκατιστεί. Κάποιοι, όπως ο Αντώνης Τουλουμάκος, ο Μενέλαος Καραμαγκιώλης και ο Θανάσης Σκούμας έχουν φροντίσει να δείξουν στους υπουργούς της κυβέρνησης ότι είναι πολιτικά ανεπιθύμητοι στην πόλη της Θήβας. Από την άλλη, υπάρχουν κι άλλα μέλη της επιτροπής τα οποία κρατούν αποστάσεις από τα «του πρωτοδικείου δρώμενα» καθώς οδεύοντας προς τις Ευρωεκλογές δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν το Μέγαρο Μαξίμου.

Ελπίζουμε πως αύριο ο λαός της Θήβας θα στείλει το μήνυμα του με την ψήφο του στις κάλπες των Ευρωεκλογών. Ακόμα και οι «παραδοσιακοί Νεοδημοκράτες» πρέπει να δείξουν ότι ενοχλήθηκαν από την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά τον δικαστικό χάρτη.

Στο facebook group «Θήβα Πέντε-0» πάντως σχολιάστηκε από αρκετούς Θηβαίους πολίτες αρνητικά το ότι πολιτευτές και στελέχη της ΝΔ από την πόλη και την επαρχεία Θηβών φωτογραφήθηκαν χθες με τον υπουργό Βορίδη που με ανακοίνωση σε πεζοδρόμιο της Λιβαδειάς έκανε γνωστό το κλείσιμο του Πρωτοδικείου της Θήβας! Να δούμε, με τι μούτρα αυτοί θα διεκδικήσουν ξανά την ψήφο των Θηβαίων είτε στις βουλευτικές είτε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr