(4) συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά Ελλάδα

(4) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Τέσσερα (4) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, σε περιοχές της Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Φωκίδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας (2 άτομα εκ των οποίων το ένα και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων), του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Άμφισσας – Δελφών.

Ειδικότερα, σε (4) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, κυνηγετικό όπλο, τρία αεροβόλα όπλα και εννέα φυσίγγια κυνηγετικών όπλων.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content