Ερμής Σχηματαρίου: Επίσημη παρουσίαση νέας φανέλας σε συνεργασία με την Amita Motion

Σε ένα ιδιαίτερο και λαμπερό γεγονός που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του εργοστασίου της 3Ε στο Σχηματάρι, η ομάδα μπάσκετ “Ερμής Σχηματαρίου” που αγωνίζεται στην Elite League (Α2 κατηγορία), παρουσίασε τη νέα της φανέλα για την αγωνιστική σεζόν.

Η Coca-Cola 3E και πιο συγκεκριμένα το brand Amita Motion, ως μεγάλος χορηγός της ομάδας, δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό setting για την παρουσίαση, τονίζοντας τη δέσμευσή τους στην υποστήριξη του αθλητισμού και των τοπικών κοινοτήτων.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, βρέθηκε ο Διευθυντής Εργοστασίου Σχηματαρίου της 3Ε, ο κύριος Βαλάντης Παπαδόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την περηφάνια του για τη συνεργασία και υπογράμμισε τη σημασία της ανάπτυξης των τοπικών κοινοτήτων μέσω του αθλητισμού.

Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Οικονόμου, ο οποίος μίλησε για τις φιλοδοξίες της ομάδας για τη φετινή σεζόν, ενώ τονίζοντας τη χαρά του για τη νέα συνεργασία. Ο πρόεδρος της ομάδας, Θεοφάνης Φλώτσιος, πρόσθεσε ότι η υποστήριξη της Coca-Cola 3E είναι ένα σημαντικό βήμα προόδου για τον “Ερμή Σχηματαρίου”.

Εκτός από τα στελέχη της ομάδας, παρόντες ήταν και πολλοί παίκτες και συντελεστές της ομάδας, καθώς επίσης και αρκετά στελέχη της 3Ε, που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση της φανέλας και συζήτησαν για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η νέα φανέλα της ομάδας συνδυάζει το κλασικό design με σύγχρονες λεπτομέρειες, ενώ στο κέντρο της φανέλας κυριαρχεί το λογότυπο της Amita Motion. Με την υποστήριξη από έναν τέτοιο δυνατό χορηγό, η ομάδα “Ερμής Σχηματαρίου” αναμένεται να κάνει αίσθηση στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr