Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς: Βοήθεια στους σεισμόπληκτους

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους πληγέντες λαούς, της Τουρκίας, της Συρίας και του Λιβάνου, από το φονικό σεισμό, της 6ης Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και χιλιάδες ακόμη να μείνουν άστεγοι.
Έχουμε την πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών.
Καλούμε τα σωματεία μέλη μας και όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε για ακόμη μια φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους γειτονικούς λαούς που βρίσκονται και δοκιμάζονται σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Προχωράμε άμεσα, στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, από αύριο, Τετάρτη 8/2 και ώρες 08:00 – 14:00, καθημερινά στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα μακράς διαρκείας, γάλα μακράς διαρκείας, κουβέρτες, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ιατροφαρμακευτικό υλικό ( παυσίπονα, οροί, γάζες, κ.α. ), είδη ατομικής υγιεινής.

                    Για    το    Δ.Σ. 

    Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content