Ελένη Φουρέιρα: Αντιδράσεις της Εκκλησίας για το «Πάτερ Ημών» στο νέο της τραγούδι

Έντονες αντιδράσεις σε ορισμένους κύκλους, κυρίως εκκλησιαστικούς, έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μέσα από τα Mad Video Music Awards, τα οποία θα προβληθούν σε λίγες ημέρες μέσα από το MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, έξαλλοι έχουν γίνει ιερείς και πιστοί με την αναφορά του Πάτερ Ημών στους στίχους της, θυμίζοντας άλλες εποχές, που κυνηγούσαν τα τραγούδια, έσπαζαν κινηματογράφους κι έκαιγαν «βλάσφημα»βιβλία.

Μάλιστα, ο εκδότης της ιστοσελίδας ekklisia online, Ανδρέας Καραγιάννης, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξέφρασε τους εν λόγω προβληματισμούς.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων «είναι ντροπή να βάζει στα προκλητικά της τραγούδια το Πάτερ Ημών», με την Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της, να έχουν αντίθετοι άποψη και μάλιστα να γελάνε.

Το ξέσπασμα της εκκλησίας για το τραγούδι της Φουρέιρα

«Καίει όταν με κοιτάει, σίγουρα θέλει γιατρό. Έχει κόλλημα μαζί μου, θέλει να τον παντρευτώ. Έχει σημάδια από το κραγιόν, άδεια μπουκάλια από το παρελθόν, θέλει σε όλα να είναι παρών, με είδε και είπε ο Πάτερ Ημών» είναι οι στίχοι που έφεραν την οργή των πιστών.

Ακούστε απόσπασμα από το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρείρα (μετά το 12:25)

«Είναι άλλο να υπάρχει σειρά και άλλο να λέει ένας στοίχος θα σου δείξω το Πάτερ Ημών. Είναι ένας φαιδρός στοίχος» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Γελούσαν στο πλατό της Καινούργιου

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, όλοι στο πλατό γέλασαν και σχολίασαν πως ο στοίχος δεν προκαλεί.

«Δεν λέω ότι είχε πρόθεση. Εγώ είπα ότι είναι κάτι φαιδρό κατ’ εμέ. Δεν είναι άξιο καν σχολιασμού. Μετά όπως είδατε βγήκε αρχιμανδρίτης οικουμενικού πατριαρχείου και είπε τα εξ αμάξης για την γυναίκα αυτή. Όταν σου λέει ότι κάποιος θίγεται, σου λέει άσε το Θεό μας ήσυχο και ασχολήσου με τον δικό σου. Είναι άλλο πράγμα να λες με αξιοπρεπή τρόπο και άλλο να βγαίνεις με ένα μίνι και με τον Σταυρό» συνέχισε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

in.gr

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content