Δρόμος Επαμεινώνδα στη Θήβα – Βίντεο και Φωτογραφίες από όλη την διοργάνωση

Σήμερα, στην όμορφη πόλη της Θήβας, H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας και ο ΣΔΥΜ Θήβας πραγματοποίησαν έναν εντυπωσιακό ημιμαραθώνιο αγώνα που ανέδειξε το πνεύμα της αθλητικής αφοσίωσης και τη συνοχή της τοπικής κοινότητας. Οι συμμετέχοντες αθλητές αντιμετώπισαν προκλήσεις και ανέβασαν τον πήχη για τον εαυτό τους, αφήνοντας πίσω τους μια αξέχαστη εμπειρία.

Ο αγώνας ήταν ο 4ος του 2ου Sterea Run, “O Δρόμος του Επαμεινώνδα

Σημεία Εκκίνησης :

  • Ημιμαραθώνιος : Τρόπαιο της μάχης, Λεύκτρα Βοιωτίας
  • Αγώνας 6,8 χλμ : Πλατεία στο Λουτουφί
  • Αγώνας μαθητών Γυμνασίου : Κόμβος Ταχίου
  • Αγώνας μαθητών Δημοτικού : Κεντρική Πλατεία Θήβας

Οι απονομές έγιναν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Η διαδρομή του ημιμαραθωνίου πρόσφερε έναν μοναδικό συνδυασμό φύσης και πολιτιστικής κληρονομιάς. Οι αθλητές διασχίσανε πανέμορφα τοπία και αντιμετώπισαν το πρόκληση της απόστασης με αποφασιστικότητα και θέληση.

Πέραν από την ανταγωνιστική διάσταση, ο ημιμαραθώνιος αγώνας στη Θήβα ανέδειξε τη συνοχή της κοινότητας και τη σημασία της υγιεινής δραστηριότητας. Αυτός ο αγώνας αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους εμάς και υπενθυμίζει ότι με αφοσίωση και προσπάθεια, μπορούμε να ξεπερνάμε τα όρια μας και να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές για αυτό το εξαιρετικό αθλητικό γεγονός που ενέπνευσε και ενώνει την τοπική κοινότητα.

Το e-sterea με τους πολύτιμους συνεργάτες του κάλυψε όλο το γεγονός. Ευχαριστούμε την Γιωργία Σουλιώτη, τον Αποστόλη Ζυγούρη, την Κική Γιαννάκη

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr