Αράχωβα: Ραγδαίες εξελίξεις για τον Όλιβερ

Αράχωβα: Ραγδαίες εξελίξεις για τον Όλιβερ – Νέα παραγγελία της Εισαγγελέως μετά τις δηλώσεις περί «δράστη»
Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων καλείται να καταθέσει όσα φέρεται να γνωρίζει για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα.

ΣΟΥΠΕΡ COMBO ΔΩΡΟ*

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Όλιβερ που συγκλονίζει την Αράχωβα και το πανελλήνιο. Στον εισαγγελέα καλείται η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, για να αποκαλύψει το όνομα του φερόμενου ως βασανιστή του Χάσκι.

Με ρυθμούς «χελώνας» κινείται η έρευνα, για την κακοποίηση και τη δολοφονία του Όλιβερ, που προκάλεσε φρενίτιδα οργής στο διαδίκτυο. Είναι δυνατόν, να μην έχει βρεθεί ακόμη ο βασανιστής του ζώου, όταν διενεργείται έρευνα σε ανώτατο επίπεδο, από τους πλέον ειδικούς των διωκτικών αρχών, όπως είναι το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών και η Εισαγγελία Αρείου Πάγου;

Οι τελευταίες εξελίξεις, αφορούν νέα παραγγελία της Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Αναστασίας Μασούρα, που εποπτεύει ανά την Ελλάδα τα περιστατικά κακοποίησης ζώων.

Η Ανώτατη Εισαγγελέας ζήτησε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, να πάρει κατάθεση από την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η οποία δήλωσε δημόσια ότι, «το όνομα του δράστη έχει ήδη γίνει γνωστό» και «έχει γερό δόντι σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς».

Η κυρία Πουλτίδου δήλωσε διατεθειμένη να το αποκαλύψει, λέγοντας:

«Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα», συνέχισε.

ieidiseis

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content