Αποστολίδης: Υποβολή συνδυασμού “Πατρίδα μας η Στερεά”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΣΤΕΡΕΑ»

Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο της δημοκρατικής παράταξης που θεσμοθέτησε το θεσμό της περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Απέναντι στη συντήρηση και την καθυστέρηση η παραταξη μας, «Πατρίδα μας η Στερεά» επισημαίνει και θα αγωνισθεί για νέες μεγάλες θεσμικές αλλαγές  στην Περιφέρεια.

Για να αποκατασταθεί η ιστορική, γεωγραφική, οικονομική και πολιτισμική ταυτότητα της Ρουμελης και της Στερεάς Ελλάδας. Πρωταρχικό μέλημα ο άνθρωπος και η ανάγκες του. Η αγοραστική δύναμη αποτελεί το βασικό παράγοντα της ποιότητας ζωης. 

Για αυτές τις προτεραιότητες με συγκεκριμένο πλαίσιο αρχών και αξιών και με το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα δεκαετίας: «Στερεά 2033» θα αγωνισθούμε μαζί με τους υποψυφιους και όλους τους πολίτες της Στερεάς. 

Πάμε μπροστά δυναμικά με πρόγραμμα και όραμα να αλλάξουμε σελίδα. Η Στερεά να πάρει τη θέση που της αξίζει και οι πολίτες να ζήσουν σε καλύτερες μέρες. Ευχαριστώ θερμά τους υποψηφίους που μπήκαν με όρεξη και όραμα  να αγωνισθούμε για ένα καλύτερο αυριο του τόπου μας. 

Καλώ τους πολίτες μαζί να αγωνισθούμε και μαζί να κερδίσουμε. Την Κυριακή το πρωί στους Δελφους θα συζητήσουμε αναλυτικά το πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματός μας και των γενναίων θεσμικών παρεμβάσεων που οραματιζόμαστε για τη Στερεά. Ξεκινάμε για ένα ανοιχτό δημοκρατικό αναπτυξιακό διάλογο και αναδεικνύουμε την πολιτισμική και μοναδική κληρονομιά της Δελφικής Ιδέας για Ειρήνη, Αγάπη, Αρετή, Προκοπή και Κοινωνική Δικαιοσύνη. 

Καλώ όλους τους πολίτες στη γιορτή της δημοκρατίας  να δώσουν το παρόν αγωνιστικά και ενεργά .

Φιλικά

Λουκάς Αποστολίδης

Υπ. Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Πρ. Αντιπρόεδρος της Βουλής 

Επικεφαλής της Παράταξης «Πατρίδα μας η Στερεά»

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content