Αναστασίου: Ο “δαίμονας του τυπογραφείου” έκανε το λάθος του

Η συνεχής ενασχόλησή μου με την καθημερινότητα των δημοτών και το μέλλον του τόπου μας, και βεβαίως οι καταστροφές στη γειτονιά μας και οι προεκτάσεις τους, δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ στα σοβαρά με αήθεις επιθέσεις.

Μέσω των οποίων επιχειρείται να μετατραπεί σε ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης, με δήθεν σεξιστικές προεκτάσεις μάλιστα, η αποτυχημένη προσπάθειά μου να διαγράψω σχόλιο τρίτου, με το οποίο προδήλως διαφωνώ, που λόγω του «δαίμονα του τυπογραφείου», οδήγησε στην δημοσίευσή του, αντί για την τοποθέτησή του εκεί που του ανήκει: στον κάδο ανακύκλωσης.

Στον κάλαθο των αχρήστων όμως, είναι και η “θέση” των πολιτικών μου αντιπάλων, των όψιμων συμπεριλαμβανομένων.

Στον αντίποδα, εμείς, όπως πράξαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με στόχο τη βελτίωση της ζωής και των δικαιωμάτων των γυναικών, της ευαισθητοποίησης για μείζονα προβλήματα, όπως η έμφυλη βία, ο καρκίνος του μαστού, οι συνθήκες κράτησης στις φυλακές, και τόσα άλλα.

Όσο για την κατάντια ορισμένων, παραφράζοντας τα λόγια μιας από τις σπουδαιότερες γυναίκες της σύγχρονης εποχής, της Μ. Γιουρσενάρ, θα πω: Έχουν πιάσει πάτο, δεν μπορούν να πέσουν πιο χαμηλά…

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content