Αλέκος Στάικος: “Απαξιωτική επίθεση εναντίον της συζύγου του Ανδρέα Χατζησταμάτη”

“Απαξιωτική επίθεση εναντίον της συζύγου του Ανδρέα Χατζησταμάτη”

Σύμφωνα με ανάρτηση του υποψήφιου Δημάρχου Θηβαίων, κ. Αλέκου Στάικου, σήμερα το πρωί σημειώθηκε μια επίθεση βασισμένη στον ρατσισμό και την απαξίωση, προς βάρος της συζύγου του πρώην αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη. Μετά τη δημοσίευση μιας ανάρτησης από τον κ. Αναστασίου, φαίνεται ότι ένα ανάρμοστο σχόλιο σχετικά με την λεγόμενη “Μίκυ” (το όνομα της συζύγου του κ. Χατζησταμάτη) έχει δημοσιοποιηθεί.

Ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις και τις προτιμήσεις καθενός σε σχέση με τους υποψηφίους στις δημοτικές εκλογές, είναι αδιαμφισβήτητο ότι μια τέτοια πράξη κατά μιας ΓΥΝΑΙΚΑΣ δεν είναι αποδεκτή από κανέναν λογικό και συνειδητό άνθρωπο. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς τον άλλον πρέπει να αποτελούν τη βάση της κοινωνίας μας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαφορές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ. Στάικου

“Είχαμε επιλέξει, παρ’ όλες τις ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις σε μέλη του συνδυασμού μας να μην απαντούμε παραμένοντας προσηλωμένοι στα προβλήματα του Δήμου μας.

Ωστόσο, οι μάσκες έπεσαν και αποδείχθηκε ότι ιθύνων νους πίσω από όλη αυτή τη χυδαιότητα είναι ο Δήμαρχος Θηβαίων.

Η ανάρμοστη, ρατσιστική και απαξιωτική επίθεση εναντίον της συζύγου του μέχρι χθες Αντιδημάρχου Θηβαίων δεν συνάδει με το αξίωμα του Δημάρχου και μάλιστα εκείνου που ζητά εκ νέου την ψήφο των πολιτών και των γυναικών ιδιαιτέρως!!!

Η αήθης επίθεση του Δημάρχου δείχνει όχι μόνο τον χαρακτήρα του αλλά και τον προεκλογικό σχεδιασμό του κου Αναστασίου και των συνεργατών του.

Δεν έχετε να επιδείξετε τίποτε θετικό, τίποτε ηθικό παρά μόνο προσωπικές προσβολές και χυδαιότητες.

Πως νοιώθουν άραγε οι γυναίκες – υποψήφιες του συνδυασμού του;”

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content