Αναστασία Κούκου: «Αισθητική και ηθική…αισθητική των τρόπων και της ματιάς!»

«Αισθητική και ηθική…αισθητική των τρόπων και της ματιάς!»

Η Αναστασία Κούκου: Μια Φωτεινή Φιγούρα στη Θήβα

Στην πόλη της Θήβας, η Αναστασία Κούκου αποτελεί ένα εξέχον πρόσωπο. Η ζωή και η προσφορά της στην κοινότητα της Θήβας είναι ενδεικτική του πόσο μπορεί ένα άτομο να επηρεάσει θετικά το περιβάλλον του.

Για περίπου 25 χρόνια, η Αναστασία διατηρούσε με επιτυχία ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων στην πόλη μας, αποδεικνύοντας την επιχειρηματική της ικανότητα και την αφοσίωσή της στην τοπική αγορά.

Πέραν από την επαγγελματική της δραστηριότητα, η Αναστασία είναι και μητέρα δύο κοριτσιών. Αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο της στην ανατροφή τους, δίνοντάς τους τα κατάλληλα ερεθίσματα και την αγάπη που απαιτείται για να αναπτύξουν πολύπλευρη μόρφωση.

Παράλληλα με τα υποχρεώσεις της μητρότητας, η Αναστασία επένδυσε στην εκπαίδευσή της, σπουδάζοντας στο δημόσιο ΙΕΚ της πόλης και αποκτώντας πιστοποίηση ως “Συντηρήτρια έργων τέχνης και αρχαιοτήτων“. Η αναζήτηση γνώσης αποτελεί πάντα έναν σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη του ατόμου.

Όχι μόνο επενδύει στον εαυτό της, αλλά βοηθά επίσης την τοπική κοινότητα. Συμμετείχε εθελοντικά στην αισθητική αναβάθμιση της βιβλιοθήκης “Δρακειος“, μετατρέποντας την σε έναν πολυδύναμο και ελκυστικό, σύγχρονο πολυχώρο πολιτισμού. Αυτό το εγχείρημα αποτέλεσε το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας και αποδεικνύει το πάθος της για τον πολιτισμό και την κοινότητα.

Η Αναστασία συνεχίζει το ανιδιοτελές έργο της, ενισχύοντας έτσι την προσφορά της στην τοπική κοινότητα και αφήνοντας μια σημαντική αποτύπωση στη Θήβα. Η προσφορά της, όχι μόνο στην οικογένειά της αλλά και στην κοινωνία, αξίζει τον σεβασμό και την εκτίμησή μας.

Αξίζει να δείξουμε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της για την πόλη μας

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content