Αλλαγή σε θέση ευθύνης στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Αλλαγή σε θέση ευθύνης, προχώρησε ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων κος Ντασιώτης Γεώργιος.


Συγκεκριμένα o Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κος Σιαμανδούρας Γεώργιος, παρέδωσε στον κο Ραχούτη Ιωάννη, Μηχανολόγο-Μηχανικό ΕΜΠ, που αναλαμβάνει από σήμερα 01-3-2023,την εποπτεία των τεχνικών υπηρεσιών, ενώ η αρμοδιότητα της Πολιτικής Προστασίας θα ασκείται από το Δήμαρχο.


Ο Δήμαρχος μετά τη σύσκεψη που είχε με τα προαναφερόμενα στελέχη, δήλωσε : «Κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει ανακατανομή αρμοδιοτήτων, δίνοντας έμφαση στην εποπτεία των Τεχνικής υπηρεσίας, προκειμένου να υπάρξει επιτάχυνση και καλύτερη οργάνωση του έργου της.

Ταυτόχρονα το χαρτοφυλάκιο της Πολιτικής Προστασίας παραμένει στο Δήμαρχο, ο οποίος, ούτως ή άλλως, πάντα είχε την γενική εποπτεία. Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο κο Σιαμανδούρα Γεώργιο, ο οποίος με την εργατικότητά του και το ήθος του ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχυ, ενώ ταυτόχρονα καλωσορίζω το νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κο Ραχούτη Γιάννη, του οποίου εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο τομέα που αναλαμβάνει, έχοντας φυσικά την αμέριστη στήριξη όλων και την προσωπική μου».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content