Αυτές είναι μερικές ιδέες για προσκλητήρια και μπομπονιέρες γάμου


Ήρθε η ώρα λοιπόν αυτή που περίμενες και τώρα πρέπει να δείξεις αντάξια των προσδοκιών. Το πρώτο πράγμα που θα ασχοληθείς στην προετοιμασία του γάμου είναι η επιλογή των ανθρώπων που θες να καλέσεις, και πώς μπορείς να τους αντιπροσωπείας ψάχνοντας να  βρεις όμορφες και περίτεχνες ιδέες για προσκλητήρια γάμου.

Η νούμερο ένα δεξαμενή ιδεών σίγουρα είναι το διαδίκτυο. Εκεί θα βρεις πολλά  περίτεχνα σχέδια, αμέτρητες ιδέες, καλλιγραφικές γραμματοσειρές και πολλές επιλογές σε χαρτί. Μετά από αυτή την αναζήτηση,  θα πας πλέον ψαγμένη και με το μυαλό σου πηγμένο  σε κάποιον που θα αναλάβει τη διαδικασία της εκτύπωσης και της παραγωγής  των προσκλητηρίων. Οι μπομπονιέρες γάμου επίσης είναι κάτι που θα Σε προβληματίσει σύντομα μιας και αυτά τα δύο πάνε πακέτο. Γραφεία που αναλαμβάνουν και τις δραστηριότητες όπως είναι η οργάνωση γάμων, θα σου προτείνουν πράγματα και ιδέες για οτιδήποτε θα συναντήσεις κατά την προετοιμασία του μυστηρίου. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρη σε αυτό που θες και να περάσεις το δικό σου στιλ και πρόταση. 

Αν θες να εντυπωσιάσεις δεν πρέπει να βασιστείς σε λύσεις πρόχειρες και συμβατές.  Οι βασικοί άξονες στους οποίους πρέπει να στηριχτείς, είναι η ρομαντική διάθεση απλότητα και η ζεστασιά, που πρέπει να εμπνέουν οποιαδήποτε στιγμή του μυστηρίου όπως και του γαμήλιου τραπεζιού. 

Τα προσκλητήρια σου επίσης όπως και οι μπομπονιέρες θα πρέπει να έχουν το ίδιο μοτίβο. Ένα όμορφο πολυτελές χαρτί που θα αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση στο χέρι μπορεί να είναι μία από τις επιλογές για τα προσκλητήρια σας. Κάτι το οποίο θα είναι καλαίσθητο και θα έχει όμορφο σχεδιασμό.

Το κείμενο Επίσης θα παίξει μεγάλο ρόλο και θα την πλησιάσει τους καλεσμένους.  πέρα από κάποια έτοιμα κείμενα που μπορείτε να βρείτε, Καλό θα είναι να αφήσετε τη φαντασία σας να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό που ταιριάζει στο δικό σας χαρακτήρα και ταπεραμέντο. 

Έτσι λοιπόν μπορούμε να δώσουμε κάποιες πρώτες ιδέες για τα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πού θα βρείτε εύκολα στην αγορά. Μπορεί να σκουπίσετε παλιές φωτογραφίες οι οποίες αντιπροσωπεύουν πάνω στο προσκλητήριο. Μία φωτογραφία  μπορεί να χαρίσει και ένα χιουμοριστικό ύφος στο προσκλητήριο σας. Ίσως να είναι μία φωτογραφία στο μέρος που πρωτογνωριστήκατε και είστε μαζί. Επίσης κάποιες παιδικές φωτογραφίες που είναι της μόδας στο εξωτερικό μπορεί να δώσουν ένα χαρούμενο και παιδικό τόνο σπάζοντας τον πάγο. 

Η εκτύπωση ενός ημερολογίου πάνω στο προσκλητήριο που θα δείχνει την ημέρα του γάμου είναι επίσης μία πρωτότυπη ιδέα.

Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε πρωτότυπα γλυκά, Ανακυκλώσιμο χοντρό χαρτί ή ακόμα και ξύλο κομμένο στις διαστάσεις που θέλετε. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσω με αυτά που μπορούν να κάνουν πάνω σε μία ξύλινη επιφάνεια.

Μπορεί ένα προσκλητήριο να έχει τη μορφή καρτ ποστάλ, ή ακόμα μπορεί να είναι ένα μαγνητακι σε μορφή χαρτιού note. Κάτι που μπορεί να έχει κάποια χρηστικότητα ακόμα και μετά το πέρας του μυστηρίου και δεν θα καταλήξει ξεχασμένο σε ένα συρτάρι ή στο καλάθι των αχρήστων.

Μπορείτε να έχει τη μορφή ενός παζλ, που οι καλεσμένοι θα πρέπει να συναρμολογήσω για να δούνε το μήνυμα. Το μπαλόνι επίσης είναι μία ιδιαίτερη μορφή πρόσκλησης που δεν συνηθίζεται στη χώρα μας,  είναι όμως κάτι πρωτότυπο και τολμηρό. Μπορεί κάποιος πάνω σε ένα μπαλόνι να σχεδιάσει και να τυπώσει ότι φωτογραφία θέλει με το ανάλογο κείμενο.

Οι πανάκριβοι στολισμοί δεν είναι απαραίτητα η λύση για έναν όμορφο γάμο. Μπορεί κάτι να είναι λιτό αλλά εντυπωσιακό ταυτόχρονα. Πάρτε το χρόνο σας,  έχοντας υπόψη τις παραπάνω είδες και να είστε σίγουροι ότι όποιος τολμάει είναι αυτός που στο τέλος θα εντυπωσιάσει.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content