Αδαμάκης: Ταξίδεψε για να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του αλλά…δεν πρόλαβε

Αδαμάκης: Ταξίδεψε για να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του αλλά…δεν πρόλαβε

Σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λάγκα στον ΑΝΤ1, η τραγική ιστορία πίσω από τον ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ Βοιωτίας συγκλονίζει.

Όπως είχαμε πληροφορηθεί οι δικοί του δεν ήξεραν ότι ταξίδευε το χαμογελαστό τους παιδί στο μοιραίο τρένο. Και ο λόγος, διότι ήταν ένα ταξίδι αστραπή, ένα ταξίδι έκπληξη προς την κοπέλα του.

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε ζωντανά ο μάνατζέρ του και μας είπε για την έκπληξη που έγινε στο γήπεδο του αγώνα και στη συνέχεια μας είπε το λόγο του ταξιδιού του.

Μετά από μία διαφωνία που είχε με την κοπέλα του ξεκίνησε με το τρένο να πάει Θεσσαλονίκη να της κάνει ευχάριστη έκπληξη αλλά…. δυστυχώς έκανε σε όλους την πιο δυσάρεστη έκπληξη που μπορούσε να γίνει.

Η κοπέλα του καθώς και όλοι οι δικοί του δεν πρόκειται να τον ξαναδούν, δεν πρόκειται να της πει πόσο λυπάται που είχαν καβγαδάκι, αλλά τώρα το κορίτσι του ξέρει! Ξέρει ότι θα πήγαινε να τη βρει αν κάποιοι ανεύθυνοι δεν του έκοβαν το νήμα της ζωής του. Είχε τόσα να ζήσει αυτό το γελαστό, σύμφωνα με τους οικείους του, και το τόσο επιτυχημένο παιδί που όλοι αγαπούσαν και θαύμαζαν.

Κουράγιο στους συγγενείς και τους οικείους του.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content