Αμπελοχώρι, Νεοχωράκι, Λεύκτρα και Χώστια άναψαν τα Δέντρα τους – Παρασκευή 15/12 η σειρά της Θήβας

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2023 οι Δημοτικές Κοινότητες της Θήβας σήμαναν την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με το Άναμμα των Δέντρων τους και πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων.

Το Αμπελοχώρι φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους σε μια γιορτινή εκδήλωση με τον Άγιο Βασίλη να προσφέρει δώρα στα παιδιά, με face painting και δημιουργική απασχόληση, κεράσματα για όλους και χριστουγεννιάτικο bazaar.

Στο Νεοχωράκι ο Μάγος Antonio, το σαξόφωνο, οι εμψυχωτές και ξυλοπόδαροι, ο ζογκλέρ και οι μασκότ κλέψανε την παράσταση ενώ τα παιδιά απόλαυσαν το γιορτινό face painting υπό τον ρυθμό των γιορτινών τραγουδιών της χορωδίας.

Τα Λεύκτρα δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τις παραπάνω εκδηλώσεις καθώς κινήθηκαν στους ίδιους ρυθμούς και δώσαν χαρά στους παρευρισκομένους μέσα σε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Εντυπωσιακό ήταν, τέλος, και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική Πλατεία των Χωστίων με μικρούς και μεγάλους να γίνονται μέτοχοι στο εορταστικό κλίμα και τις δράσεις που είχαν σχεδιαστεί.

Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων υποδέχθηκαν τους παρευρισκομένους ανάμεσα στους οποίους με την παρουσία τους τίμησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Κοβάνης, Αναστάσιος Καμούτσης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Βενιζέλος, Παναγιώτης Χασάπης και Αποστόλης Δαγδελένης. Στο Νεοχωράκι Θηβών παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης μεταξύ των οποίων ο Αλέκος Στάικος, ο Ανδρέας Χατζησταμάτης, η Ιουλία Κοντού, ο Χρήστος Ρούσσος και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Ακολουθούν αντίστοιχες εορταστικές εκδηλώσεις και από άλλες Κοινότητες της Θήβας και φυσικά το άναμμα του χριστουγεννιάτικο Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 19.30 με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και δράσεις για τους μικρούς μας φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙ

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content