Ιταλία: Αποκλειστικό βίντεο του e-sterea από το Θρίλερ στον αέρα για Έλληνες επιβάτες αεροπλάνου

Μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά και αναστάτωση, έζησαν δεκάδες Έλληνες που είχαν πάει για Σαββατοκύριακο στη γειτονική Ιταλία.

Το βίντεο είναι αποκλειστικό από επιβάτη αναγνώστη του e-sterea

Σύμφωνα με το Mega, η πτήση για τους επιβάτες της Ryanair από Μπέργκαμο για Αθήνα το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους επιβάτες που απόλαυσαν το Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο.

Όμως ένα πρόβλημα με την πόρτα του αεροπλάνου έκανε το όνειρο εφιάλτη. Η πτήση της Ryanair ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί στις 19.15 από το Μπέργκαμο για την Αθήνα και αφού οι επιβάτες είχαν επιβιβαστεί ενημερώθηκαν, όπως καταγγέλλουν, για μια καθυστέρηση 30 λεπτών, καθώς έπρεπε να επισκευάσουν την πόρτα του αεροπλάνου, η οποία παρουσίαζε πρόβλημα.

Τελικά το αεροπλάνο απογειώθηκε στις 20.00, όμως λίγο μετά οι επιβάτες ενημερώθηκαν να μείνουν στις θέσεις τους.

Το αεροπλάνο, σύμφωνα με τους επιβάτες, δεν μπορούσε να πάρει ύψος και επί μία ώρα έκανε κύκλους πάνω από την περιοχή του Μπέργκαμο λίγο έξω από το Μιλάνο.

Μετά την αδιανόητη ταλαιπωρία όλοι οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο της εταιρίας προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όπου και επέστρεψαν.

Κάποιοι από τους επιβάτες περιέγραψαν στο Mega την ταλαιπωρία που έζησαν, επιρρίπτοντας ευθύνες στην αεροπορική εταιρεία, αφού όπως λένε δεν ενημέρωσε εγκαίρως για το πρόβλημα, αλλά και επιτρέπει σε αεροπλάνα της να πετούν με προβλήματα…

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content