1ο Μαθητικό Καρναβάλι Θήβας – Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο (VIDEO)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Μαθητικό Καρναβάλι Θήβας που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας με τη στήριξη του Δήμου Θηβαίων και χορηγών που βοήθησαν οικονομικά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι οι δράσεις του γίνονται με γνώμονα τα παιδιά της πόλης και τη ζωντάνια της τοπικής οικονομίας. Άλλη μία έξυπνη ιδέα, ήταν και αυτή του Μαθητικού Καρναβαλιού που για πρώτη χρονιά συνδιοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας και τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης. Σύμφωνα με όσα συζητήσαμε με στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου, αφού φέτος πήγε καλά δεν αποκλείεται του χρόνου να δούμε και τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης.

Σημαντική η βοήθεια των δασκάλων των σχολείων για την επιτυχία της μαθητικής παρέλασης αλλά και της οργάνωσης όλων των παιδιών που συμμετείχαν. Επίσης μεγάλη βοήθεια δέχτηκε η δράση και από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης αλλά και από τους χορηγούς.

Το E-Sterea.gr βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και στήριξε επικοινωνιακά το 1ο Μαθητικό Καρναβάλι Θήβας όπως κάνει σε κάθε πολιτιστική και αθλητική εκδήλωση της πόλης εδώ και αρκετά χρόνια.

Δείτε παρακάτω video με αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του E-Sterea.gr:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content