Αποκριάτικη παρέλαση στη Θήβα: Όλο το βίντεο από την μεγάλη γιορτή – Καρναβάλι και Βλάχικος γάμος ! Γιατί η Θήβα ΜΠΟΡΕΙ

Αποκριάτικη παρέλαση στη Θήβα: Όλο το βίντεο από την μεγάλη γιορτή που τείνει να γίνει θεσμός

Η σκέψη αποκριάτικης παρέλασης  η οποία υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Θήβας για πρώτη φορά χθες 9/10

Εμπορικός Σύλλογος – Δήμος Θηβαίων – Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων – Εθελοντές  : Τα συστατικά της επιτυχίας

Η Θήβα μπορεί. Η Θήβα με τους Συλλόγους της, Η Θήβα με τον Δήμο της, Η Θήβα με τον κόσμο της μπορεί και ανεβαίνει. Ήρθε η ώρα να πάρει τη θέση που της αξίζει. Καθημερινά νέες πράξεις δηλώνουν ότι η Θήβα και ο κόσμος της μπορεί να δείξει την αξία της.

Και όχι… αν αναρωτηθούν κάποιοι, το καρναβάλι δεν αναιρεί τον βλάχικο γάμο μας. Ο βλάχικος γάμος βαθιά ριζωμένος υπήρχε και θα υπάρχει στην πόλη της Θήβας, εδώ γεννήθηκε , εδώ μεγάλωσε. Και γιατί όχι να τα έχουμε ΟΛΑ , γιορτές, αποκριάτικες παρελάσεις, πάρτι και η κορύφωσή μας Ο ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ.

ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ , γιατί απλά μπορούμε.

Η πόλη μας γέμισε κόσμο, γέμισε παιδικά χαμόγελα, οι μεγάλοι “ντύθηκαν” παιδιά, ξέχασαν τις έννοιες και ξεχύθηκαν μικροί μεγάλοι στους δρόμους της Θήβας χορεύοντας, τραγουδώντας και παίζοντας.

Η άψογη διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου και του Δήμου Θηβαίων ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς αφού δεν υπήρξε κάτι να χαλάσει αυτή την όμορφη διάθεση και το κέφι όλων όπου αφού παρέλασαν στην οδό Πινδάρου και Επαμεινώνδα κορυφώθηκε το πάρτι στην είσοδο της πόλης μας στον πεζόδρομο μέχρι αργά.

Και του χρόνου Θήβα!!!! Και ο επόμενος σταθμός μας ο Βλάχικος γάμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content