1η Θέση στο Πανελλήνιο στα διπλά Ζετέ ο Βοιωτός Αντώνης Κατσέλης

1 ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΖΕΤΕ

Μία επιτυχία ακόμα σημειώθηκε  από τον Βοιωτό αθλητή Αντώνη Κατσέλη αφού κατέλαβε την 1η θέση στο πανελλήνιο στα διπλά Ζετέ

Ακολουθεί η δήλωσή του:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου Φωτεινή Ξενάκη για την Αμέριστη συμπαράσταση της όλα αυτά τα χρόνια και καθόλα την προετοιμασία μου ενώ εγώ σηκώνω τα βάρη, αυτή σήκωνε τα πραγματικά βάρη της οικογένειας μας.Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου σε όλα γυναικάρα μου.
Τον παλιό μου φίλο,συμμαθητή και χρόνια τώρα χορηγό μου σε όλους μου τους αγώνες Harris Dounis και το φροντιστήριο του Προοπτική Κέντρο Ξένων Γλωσσών.
Τον νέο μου χορηγό villagio coffe-food και τους ιδιοκτήτες του Sotiris Giota Sampani και Dimitris Dedes για την βοήθεια τους στην προετοιμασία μου και στην συμμετοχή μου στους αγώνες .
Τα πρατήρια. Bp ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ και τους ιδιοκτήτες Dimitris Manopoulos , Γιώργος ΜανόπουλοςΓιατί είναι πάντα δίπλα μας στους αγώνες.
Επίσης να ευχαριστήσω τον συνάδελφο προπονητή , δάσκαλο και ΑΝΘΡΩΠΟ Moschovas Ioannis Και τον αθλητικό σύλλογο ΑΠΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ Τον οποίο εκπροσωπώ σαν αθλητής.
Τελος σας ευχαριστώ όλους εσάς που με τα μηνύματα που μου στείλατε όλη αυτή την περίοδο μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω να αγωνιζομαι.
Ευχαριστώ από καρδιά….”

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content