Υποβρύχιο Titan: Νέα ελπίδα για τους εγκλωβισμένους επιβάτες – Ακούστηκαν ήχοι από το σκάφος

α πληρώματα που έψαχναν για το υποβρύχιο Titan το οποίο έχει εγκλωβιστεί στο ναυάγιο του Τιτανικού άκουγαν ήχους κρότου κάθε 30 λεπτά την Τρίτη, σύμφωνα με μια ενημέρωση εσωτερικής κυβέρνησης για την έρευνα.

Σύμφωνα με το CNN, tέσσερις ώρες αργότερα, μετά την ανάπτυξη πρόσθετων συσκευών σόναρ, ακούγονταν ακόμα χτυπήματα, ανέφερε το σημείωμα. Δεν ήταν σαφές πότε ακούστηκε το χτύπημα την Τρίτη ή για πόσο καιρό, με βάση το σημείωμα.

Μια μεταγενέστερη ενημέρωση που εστάλη την Τρίτη το βράδυ αναφέρθηκε ότι ακούστηκαν περισσότεροι ήχοι, αν και δεν περιγράφηκε ως “χτυπήματα”.

“Ακούστηκαν πρόσθετες ακουστικές ανατροφοδοτήσεις και θα βοηθήσουν στη διάνυσμα στοιχείων επιφάνειας και επίσης υποδεικνύοντας τη συνεχή ελπίδα επιζώντων”, σύμφωνα με αυτήν την ενημέρωση.

© 2023 – E-Sterea.gr

Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content
e-sterea.gr