Υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας με το ΚΚΕ ο Πέτρος Αρκουμάνης

Την κάθοδο του στις προσεχείς εθνικές εκλογές με το ΚΚΕ ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο f/b, ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Λεβαδέων Πέτρος Αρκουμάνης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:


Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είμαι μαζί με εκλεκτούς συντρόφους υποψήφιος με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στον νομό Βοιωτίας!

Η τιμή που μου έγινε από το κόμμα είναι μεγάλη, ώστε να συμμετέχω σε αυτή την κρίσιμη εκλογική διαδικασία, που είναι σημαντική για τον λαό μας, ο οποίος έχει τραβήξει τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια ( μνημόνια – εφαρμοστικούς νόμους – υγειονομική κρίση με τον κορωνοιό)!!

Τα προβλήματα συσσωρευμένα ξεκινώντας από θέματα ανεπαρκούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης, από υποβαθμισμένα νοσοκομεία, με μια νεολαία να προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της, με μια οικονομική και ενεργειακή κρίση που έχει αγκαλιάσει όλο τον καπιταλιστικό κόσμο, από μεγάλα σκάνδαλα και λοβιτούρες να αγκαλιάζουν όλο αστικό σύστημα, από φτώχεια, ανεργία και ανέχεια που φτάνει κι αγγίζει το μισό πληθυσμό της χώρας μας, από έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο που έχει αφήσει χιλιάδες θύματα, αλλά που έχει οξύνει περεταίρω τις ενδοκαπιταλιστικές αντιθέσεις !

Αυτά και άλλα προβλήματα θέλουν αγώνες που μπορούν να δοθούν με ένα ισχυρό ΚΚΕ την μόνη αταλάντευτη δύναμη που θα είναι δίπλα σου όποτε την χρειαστείς!

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content