Υποψήφιος δήμαρχος Ορχομενού ο Γιώργος Τζαβάρας – «ΕΝΟΤΗΤΑ με το βλέμμα στο μέλλον» (vid)

Την υποψηφιότητά του για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ως Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ με το βλέμμα στο μέλλον»,  ανακοίνωσε απόψε, στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρας.

 Ενώπιον του σώματος του κορυφαίου θεσμικού οργάνου του Δήμου Ορχομενού, ο κ. Γιώργος Τζαβάρας ανέφερε τα εξής:

«Κυρίες και Κύριοι,  

Συνάδελφοι, αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες που παρακολουθείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω του  live streaming, 

Θέλω να ανακοινώσω την πρόθεσή  μου να  κατέλθω ως Υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες Δημοτικές  Εκλογές.

Ανακοινώνω την απόφασή μου αυτή μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, σε έναν χώρο Δημοκρατίας, εδώ που λαμβάνονται όλες  οι αποφάσεις  για το μέλλον του τόπου μας, όντας θεσμικός όλα αυτά τα χρόνια, απ’ το μακρινό 1994 που πρωτοεκλέχθηκα, σε ηλικία 26 ετών, δημοτικός σύμβουλος.

Όλα αυτά τα χρόνια η πορεία μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας ήταν πάντα ενωτική, μέσα από τη σύνθεση, τη συνεννόηση και τη συνεργασία, με μόνο μέλημα το καλό του τόπου μας.  Συνεργάστηκα με όλους τους πρώην Δημάρχους, αλλά και με όλους τους δημοτικούς συμβούλους, χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί καμιά ρωγμή, αλλά και καμιά σκιά στις σχέσεις μας. Πάντα κρυστάλλινος και διαυγής στις σχέσεις με όλους.

Για αυτό, το όνομα του συνδυασμού θα είναι «ΕΝΟΤΗΤΑ», η οποία θα έχει πάντα το βλέμμα στο μέλλον,  μέσα  από τη σύνθεση, τη συνεννόηση και τη συνεργασία, και θα πορευθεί για το καλό και την προκοπή του τόπου μας.

Θα διεξάγω έναν τίμιο και ειλικρινή προεκλογικό αγώνα, με ήθος και αξιοπρέπεια, όπως εξάλλου πράττω σε όλη την προσωπική αλλά και αυτοδιοικητική μου διαδρομή.

Τελειώνοντας, θέλω να ευχηθώ καλό αγώνα στην κ. Δήμαρχο και σε όποιον άλλον επιθυμεί να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά και σε όλες και όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους».

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content