Υποψήφιος Δήμαρχος Μακρακώμης, Κώστας Καραγιάννης

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Τον περασμένο Ιούνιο, εξέφρασα δημόσια την επιθυμία μου να διεκδικήσω το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Μακρακώμης στις επερχόμενες αυτοδιοιηκητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, είχα την ευκαιρία να συναντήσω, να γνωρίσω και να συζητήσω μαζί με πολλούς συμπολίτες που μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και κοινά όνειρα για τον τόπο μας.

Μέσα από διαρκή διάλογο και δημιουργική ανταλλαγή απόψεων, η οποία θα συνεχιστεί επισταμένως και στο προσεχές διάστημα με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων πολιτών, στελεχώνουμε μέρα με τη μέρα, μια συνεκτική και πολυσυλλεκτική ομάδα και συνδιαμορφώνουμε τους στόχους και τις προτάσεις μας για το Δήμο Μακρακώμης του αύριο.

Προτάσεις δράσεων και των έργων για την επόμενη πενταετία που αποσκοπούν στη δημιουργία ενός Δήμου που θα ανταπεξέρχεται με επάρκεια και ταχύτητα στις σύγχρονες κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις και θα προσφέρει βελτιωμένες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες και στους επισκέπτες του.

Ο συνδυασμός μας «Υπεύθυνα Μαζί», θα διεκδικήσει την ψήφο σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και μαζί με όλες και όλους εσάς, θα εργαστεί σκληρά ώστε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών σας.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για αναλύσεις, καθυστερήσεις, αντιπαραθέσεις και υποσχέσεις έργων που μένουν στα χαρτιά. Ο Δήμος χρειάζεται άμεσες, υλοποιήσιμες πρωτοβουλίες και έργα και κυρίως την συνέργεια όλων των παραγωγικών δυνάμεων που διαθέτει, ώστε να ανακάμψει ουσιαστικά και αποδοτικά.

Σας καλώ να χαράξουμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ, μεθοδικά και ρεαλιστικά, την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.
ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ, να δουλέψουμε με λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις για ένα Δήμο πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό για τον κάθε πολίτη.

ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ, να χτίσουμε κομμάτι-κομμάτι το Δήμο που ονειρευόμαστε, το Δήμο που προσδοκούμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Κώστας Καραγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης
Επικεφαλής συνδυασμού «Υπεύθυνα Μαζί»

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content