Ξεκίνησε το στήσιμο της εμποροπανήγυρης της Θήβας

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο ΘΗΒΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;

16 Αυγούστου και ξεκίνησε δειλά-δειλά το στήσιμο της εμποροπανήγυρης της Θήβας. Θα ανοίξει τις «τέντες» του την Τετάρτη 23 Αυγούστου και θα διαρκέσει 8 ημέρες.

Λευκά είδη, ρούχα, εσώρουχα, κάλτσες, κουζινικά, παιχνίδια, βιβλία, μικροαντικείμενα, εργαλεία, κουδούνια, χαλβάδες κλπ είναι τα είδη που θα εκτεθούν στους πάγκους σύμφωνα με τις άδειες των εμπόρων που πήραν χώρους.

Εκ των πραγμάτων η λαϊκή του Σαββάτου τις ερχόμενες φορές θα πραγματοποιείται στην οδό Περγάμου (στο 5ο Γυμνάσιο)

Στη δημοπρασία που έγινε πουλήθηκαν όλες οι προσφερόμενες θέσεις και εισπράχτηκαν περίπου 70.000 ευρώ. Το φετινό παζάρι θα είναι κατά τι μικρότερο προκειμένου να μην υπάρξει το φαινόμενο των άδειων πάγκων που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Η κατασκευή του παζαριού κοστίζει 22.000 ενώ οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις θα πλησιάσουν τις 14.000 ευρώ. Σε αυτά θα προστεθούν τα έξοδα καθαριότητας, φύλαξης κ.λ.π. Το ισοζύγιο, φυσικά, θα είναι θετικό και κερδοφόρο για τον δήμο μας.

Παράλληλα, θα υλοποιείται το πολιτιστικό πρόγραμμα των «ΠΙΝΔΑΡΕΙΩΝ» και η μάχη του γουρουνόπουλου σε κάθε γωνιά της πόλης αλλά και των γύρων χωριών.

Ραντεβού στο παζάρι, λοιπόν …

Ηλίας Τραμπάκουλος

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr