Βρέθηκε σορός γυναίκας – Πιθανή σύνδεση με πρόσφατη εξαφάνιση

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Την τελική απάντηση στο θρίλερ με το πτώμα που εντοπίστηκε ανοιχτά του Πόρου αναμένεται να δώσει το αποτέλεσμα της εξέτασης του δείγματος DNA της σορού το οποίο θα συγκριθεί με το DNA του βιολογικού πατέρα της Σταυρούλας.

Η οικογένεια και οι συγγενείς περιμένουν με αγωνία την απάντηση για να μπει τέλος στο θρίλερ που βιώνουν από την ημέρα που ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση του ανθρώπου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν εντοπίσει κοσμήματα τα οποία φαίνεται να μοιάζουν με αυτά που φορούσε η Σταυρούλα την ημέρα της εξαφάνισης της ενώ οι τοξικολογικές έχουν δείξει ότι γινόταν χρήση φαρμάκων που χορηγούνταν μόνο με ιατρική συνταγή. Η Σταυρούλα σύμφωνα με την συγκάτοικο έπαιρνε φάρμακα.
Η σορός ήταν 6 μήνες στα αζήτητα. Κατά δήλωση της συγκατοίκου η Σταυρούλα χάθηκε στις 22 ή 23 Αυγούστου. Η σορός βρέθηκε στις 24 Αυγούστου και η ιατροδικαστική έγινε μια μέρα αργότερα με τον ιατροδικαστή να εκτιμά ότι πέθανε τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα. Βρέθηκε ανοιχτά του Πόρου από σκάφος και ειδοποιήθηκε το Λιμενικό.

Λόγω της κατάστασης της σορού δεν μπόρεσε να ταυτοποιηθεί και για 6 μήνες φυλασσόταν στα ψυγεία του νεκροτομείου Πειραιά.

Η καθυστέρηση της δήλωσης εξαφάνισης που έγινε 4 μήνες αφότου είχε χαθεί η Σταυρούλα, δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Η συγκάτοικος μιλώντας στο newsbomb είχε δηλώσει πως αυτό ήταν λάθος της αλλά νόμιζε ότι η φίλη της είχε πάει κάπου να ξεκουραστεί ή είχε πάει διακοπές καθώς ήταν καλοκαίρι.

 

Εδώ προφανώς προκύπτουν και ερωτήματα για τις κινήσεις των αρχών όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση της. Έψαξαν στα αζήτητα; Ένα ερώτημα που όπως φαίνεται απαντήθηκε από την έρευνα των έμπειρων στελεχών του ανθρωποκτονιών.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content