«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Ο Ατζούν Αλιτζαλί θέλει να αγοράσει τον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται πολύ κοντά σε μια σημαντική συμφωνία, καθώς ο Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι έτοιμος να την αγοράσει. οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, εκτός από την Acunmedya, έχει επενδύσει και στην Χαλ, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για το αγγλικό ποδόσφαιρο και την Premier League. Επιπλέον, έχει αγοράσει και την ομάδα της Ιρλανδίας, τη Σέλμπουρν, και φαίνεται ότι διαθέτει πλούσιους πόρους για επενδύσεις. Η πιθανή συμφωνία αυτή μπορεί να αλλάξει ριζικά την πορεία της ομάδας τόσο οικονομικά όσο και στον αγωνιστικό χώρο, καθώς θα την καταστήσει ισχυρή και ανταγωνιστική.
Σύμφωνς με τις πρώτες πληροφορίες οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την αγορά του Ατρομήτου.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, εκτός από την Acunmedya, έχει επενδύσει και στην Χαλ, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για το αγγλικό ποδόσφαιρο και την Premier League.

Επιπλέον, έχει αγοράσει και την ομάδα της Ιρλανδίας, τη Σέλμπουρν.

Η πιθανή συμφωνία αυτή μπορεί να αλλάξει ριζικά την πορεία της ομάδας τόσο οικονομικά όσο και στον αγωνιστικό χώρο.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content