Βοιωτία: «Μοτοσυκλετώντας …χαίρομαι» στα σχολεία του νομού μας

Σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κυριτσόπουλο Δημήτρη, τον Πρόεδρο, Τσαλούχα Αλέξανδρο , τον Διευθυντή Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Κακαδιάρη Θωμά, τον Εκπαιδευτή, Κραβαρίτη Γεώργιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ», που έχει ως ιδρυτικό φορέα τη Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.) και τις Λέσχες της.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία της Π.Ε. Βοιωτίας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, με το Ελληνικό Ινστιτούτο μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» .


«Σε μία άριστη συνεργασία την οποία αναπτύξαμε εδώ και καιρό, με το συγκεκριμένο Ινστιτούτο , επισφραγίσαμε σήμερα την απόφαση της ενημέρωσης των νέων μας κυρίως των μαθητών του λυκείου σε σχολεία της Π.Ε. Βοιωτίας μέσω της δράσης «Μοτοσυκλετώντας …χαίρομαι»


Θέλουμε να φέρουμε σε επαφή τους νέους με τις έννοιες της ασφάλειας και της ελευθερίας μέσω του μοτοσυκλετισμού. Προβάλλουμε υγιή πρότυπα με την ορθή ενημέρωση για την οδική ασφάλεια των παιδιών», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content