Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα- LIVE

Πλήθος κόσμου συρρέει στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να αποτίσει φόρο τιμής στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

«Θα τον θυμόμαστε πάντα»

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία του σπουδαίου τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ενώ η ταφή του θα γίνει την Τετάρτη (27.12.2023) στη γενέτειρά του, που τόσο αγάπησε, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για να αποχαιρετήσουν τον Βασίλη Καρρά ήταν και πολλοί επώνυμοι, όπως ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, η Άντζελα Δημητρίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κώστας Μακεδόνας, η Λένα Ζευγαρά, κ.α.

Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκε επίσης ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Στέλιος Αγγελούδης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αχιλλέας Μπέος.

O Κωνσταντίνος Αργυρός άφησε ένα λουλούδι στο φέρετρο του Βασίλη Καρρά και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε συγκινημένος για τον Βασίλη Καρρά.

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι άνθρωποι να ισορροπήσουν στη ζωή τους έτσι όπως ισορρόπησε ο εξαιρετικός συνάδελφος Βασίλης Καρράς», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

https://youtube.com/watch?v=AQBNZhx_PQA%3Ffeature%3Doembed

Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκε και ο Κώστας Μακεδόνας.

Ο δήμαρχος Βόλου και κουμπάρος του Βασίλη Καρρά, Αχιλλέας Μπέος, σημείωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια. Όλες οι ηλικίες κλαίνε. Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος που έβαλε επί δεκαετίες τη νεολαία στο τραγούδι. Θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Το «παρών» έδωσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο νυν δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Βίντεο τη στιγμή που φθάνει η σορός στην εκκλησία:

Η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή έφτασε αγκαλιασμένη στον Ιερό Ναό, με τη σύζυγό του, την κόρη του και τον αδερφό του, τραγικές φιγούρες, να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο.

Φανερά λυπημένος ο αδερφός του Βασίλη Καρρά δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. «Δεν έχω κουράγιο να μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content