Τσέλλος Λευτέρης: “Πότε, αν όχι τώρα; Ποιος, αν όχι εμείς – Οι νέοι στο προσκήνιο”

«Πότε, αν όχι τώρα; Ποιος, αν όχι εμείς;»

Η φράση που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την «Βελούδινη» Επανάσταση του 1989, πρέπει να αποτελεί τον οδηγό όλων των πολιτών που οραματίζονται το καλύτερο για το Δήμο μας.

Με βασικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων και μοναδική φιλοδοξία την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ανακοινώνω επίσημα ότι στις προσέχεις εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου, Αλέκος Στάικος.

Κάνοντας πράξη την πολυπόθητη ενότητα και πραγματοποιώντας μια ισχυρή συστράτευση στην τοπική αυτοδιοίκηση, φιλοδοξούμε να δώσουμε μια νέα πνοή στον Δήμο μας και τη σημασία που απαιτείται στα χωριά του.

Μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις και με μοναδικούς αντιπάλους την υποβάθμιση της τελευταίας τετραετίας και την ευρύτερη αναβλητικότητα, φιλοδοξώ εφ´όσον με εμπιστευτούν ξανά οι συνδημότες μου να συμβάλω τα μέγιστα, προκειμένου να επιλυθούν επιτέλους ουσιαστικά ζητήματα τόσο στην Δημοτική Ενότητα Βαγίων, όσο και συνολικά στο Δήμο Θηβαίων.

Με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά, την αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα και εργάζομαι, και την προσδοκία να δω τον τόπο μας όπως όλοι ονειρευόμαστε, ζητώ εκ νέου την στήριξή σας στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Τσέλλος Γ. Ελευθέριος,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content